Prvi gosti su već stigli u Vrnjačku Banju

Vesti u Vrnjačkoj Banji - Prvi gosti su već stigli u Vrnjačku Banju
Opis vesti

Prvi gosti su već stigli u Vrnjačku Banju. Hoteli su otvoreni posle dva i po meseca pauze.
Na poslednjem sastanku koji je održan pod pokroviteljstvom i u organizaciji opštine Vrnjačka Banja i Turističke organizacije Vrnjačka Banja, doneta je odluka da Vrnjačka Banja otvori vrata za turiste..
Protekli period je iskorišćen je za opsežne pripreme za početak sezone. U skladu sa preporučenim merama i protokolima za prijem, u hotelima su postavljeni dezo barijere kroz koje svi gosti moraju da prođu.
Svi hotelijeri se pridržavaju svih mera i preporuka vlade republike srbije i struke, a ono što je najbitnije je da je epidemiološka slika takva, da se vrnjačka banja sačuvala u vreme vandrednog stanja.
Da u Vrnjačkoj Banji ne postoji ni jedan koji je zaražen kovidom 19. Govori u prilog turističkoj ponudi Vrnjačke Banje, navodi predsednik opštine Boban Đurović.
Kako u hotelima, tako i u privatnim odmaralištima, gosti sa vaučerima će rado biti viđeni. Ovih dana najviše je rezervacija za korisnike subvencionisanog odmora, jer je veliko interesovanje za boravak u Vrnjačkoj Banji.
Do juče su smeštajni kapaciteti bili popunjeni 30 posto, a Vrnjačka Banja će se truditi da svojim gostima nadoknadi ovaj deo proleća koji su propustili, uz pripremu posebnih paketa koji će definisati leto u banji, ali ujedno posvetiti se i onim našim najstarijima, pripremom senior paketa.