Uslovi korišćenja portala Vrnjačke Banje

Uslovi korišćenja portala vrnjackabanjasmestaj.rs

Uslovi korišćena portala vrnjackabanjasmestaj.rs Portal vrnjackabanjasmestaj.rs je najveći web servis Vrnjačke Banje. Pored oglašavanja smeštaja portal objavljuje i najnovije vesti u Vrnjačkoj Banji. Takođe ma portalu možete pregledati besplatne oglase.

Sajt vrnjackabanjasmestaj.rs nije odgovoran za transakcije između vlasnika smeštaja i lica koja iznajmljuju smeštaj. Takođe portal ne može da garantuje istinitost i pouzdanost informacija koje su objavljene u oglasu vrnjackabanjasmestaj.rs jer ove informacije dostavljaju vlasnici smeštaja i one su isključivo njihova odgovornost.

Uslovi korišćenja portala vrnjackabanjasmestaj.rs Kontakt forma na stranici apartmana služe isključivo za kontaktiranje vlasnika apartmana i rezervaciju smeštaja. Bilo kakva druga upotreba kontakt forme, npr. za reklamiranje, je strogo zabranjena. Takođe zloupotreba od strane konkurencije nije dozvoljena.

Uslovi korišćenja

Vlasnici smeštaja u Vrnjačkoj Banji su dužni da postavljaju istinite podatke, Opis smeštaja, lokacija na mapi Vrnjačke Banje, smeštajni kapaciteti, dodatne usluge, fotografija i kontakt podaci vlasnika smeštaja ne smeju dovesti u zabludu psetioca portala. Ako se tako nešto desi, vlasnici smeštaja su saglasni da snose posledice štete koja je načinjena licima koji su posetili sajt i došli do netačnih informacija, kao i da nadoknade štetu koja je načinjena smamo sajtu vrnjackabanjasmestaj.rs.

Takođe portal vrnjackabanjasmestaj.rs nije odgovoran za sadržaj postavljenih oglasa, kao ni sadržaj rubrike vesti.

Tekstovi, fotografije, mape i celokupan ostali sadržaj na ovom sajtu je zaštićen, te se ne sme koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja administratora portala.