Manifestacija POLJUBI ME 2017.

Vesti u Vrnjačkoj Banji - Manifestacija POLJUBI ME 2017.
Opis vesti

Manifestacija POLJUBI ME će se i ove godine održati 14. februara na mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji. Ovogodišnji slogan manifestacije, koja se održava devet godina u kontinuitetu, je "Probudite svoja čula jer ljubav je u ukusu, mirisu i posebnim doživljajima".
Kao i prošle godine pobednici će biti izabrani u 3 kategorije, i to najduži poljubac, najatraktivniji i najstariji par. Najbolje očekuju vredne nagrade - Wellness vikend boravak u Hotelu "KRALj" u Vrnjačkoj Banji, Frikom proizvodi, Ravanica slatkiši, tretmani u wellness centru “Fons Romanus”, svečane večere u restoranima i picerijama, intimno rublje...
Ove godine je ustanovljena i nova nagrada "Najlepši za najlepše" - hotel "Solaris" u Vrnjačkoj Banji dodeliće romantični wellness vikend za najlepši par.
Na centu će se služiti kuvano vino i rakija.
U restoranima Vrnjačke Banje biće tematske muzičke večeri posvećene vinu i zaljubljenima.
Rekord u najdužem poljupcu drži par iz Kruševca koji se 2015. godine ljubio 101 minut.
Ukoliko želite da učestvujete prijavite se na telefone Turističke organizacije 036/ 611-105, ili lično na dan održavanja manifestacije. Organizator manifestacije je Turistička organizacija Vrnjačke Banje, a pokrovitelj Skupština opštine Vrnjačka Banja.