Mars apartman

Apartmani u Vrnjačkoj Banji - Mars apartman


Opis smeštaja

MARS Apartman se nalazi u mirnom delu Banjskog šetališta, prekoputa mineralnog izvora Snežnik, na prvom spratu. Zgrada se nalazi uz samu Vrnjačku reku.
Smeštajni kapacitet je do četiri odrasle osobe i sastoji se od kreveta na razvlačenje u dnevnom boravku i bračnog kreveta u spavaćoj sobi. Poseduje i dečiji krevetac, koji se rasklapa.
Apartman se sastoji iz dve sobe (dnevna i spavaća soba), sopstvenog kupatila sa tuš kabinom i prostrane terase. Ukupne je površine 40m2. Kategorizovan je, od strane turističke komisije VB, da ispunjava standarde objekta, sa tri zvezdice.
Poseduje potpuno opremljenu kuhinju (sa svim priborom) u sklopu dnevnog boravka - trpezarije, sa šporetom, rernom i ugradnim frižiderom, što omogućava višednevni boravak.
Čisti peškiri i posteljina su obezbeđeni.

Enterijer je kompletno opremljen novim IKEA nameštajem, uređenim po savetima Ikeinih stilista.

Gostima je još na raspolaganju : Dečiji krevetac, LED Smart TV 42", bežični internet i kablovska SBB (Gold paket) , klima, fen, pegla, grejanje sa norveškim radijatorima u svim sobama i kupatilu, veš mašina, suncobran i garnitura za sedenje na terasi, zajedničko dvorište sa vrtom i letnjikovcem.

U blizini, na samo par desetina metara, preko puta, se nalazi:
izvor lekovite mineralne vode Snežnik, veliki olimpijiski bazen, stajalište za Banjski vozić sa kojim možete obići celu V.Banju sve do autobuske stanice i nazad, stajalište za mini BUS za besplatan prevoz do drugog bazena - Klobuk, kao i nekoliko restorana sa odličnom hranom.
Nudi odličnu početnu tačku za laganu šetnju do centra grada, kao i za istraživanje u prirodi na samim obroncima planine Goč.

Besplatan parking je moguć ispred same zgrade, ali se ne može rezervisati.

U apartmanu smeju da borave isključivo samo gosti (i u onom broju), koji su prijavljeni prilikom rezervacije.

APARTMAN NIJE ODGOVORAN U SLUČAJU SLABOG SIGNALA ILI NESTANKA INTERNETA I TV SLIKE, USLED TEHNIČKIH PROBLEMA SBB OPERATERA.

 • WI_FI
 • CATV
 • Klima
 • Parking

 • Telefon

  062 19 05 096

     POZOVITE

 • Adresa

  Vrnjačka 61

  na 350 m od centra

  Naselje

  Snežnik

 • Latituda i longituda

  43° 36' 36.632'' N & 20° 53' 32.202'' E

 • Cena smeštaja

  Po dogovoru


Lokacija apartmana u Vrnjačkoj Banji