Kuća Jankovića

Apartmani u Vrnjačkoj Banji - Kuća Jankovića


Opis smeštaja

Mi smo Kuća Jankovića, porodični pansion u mirnom delu Vrnjačke Banje. Udaljeni smo 600 m od centra - ulice Promenade i Mosta ljubavi.
Naš pansion nudi apartmanski smeštaj kategorizovan sa tri zvezdice.
Dva studia i dva apartmana sa odvojenom spavaćom sobom zaokružuju našu ponudu i mogu da zadovolje potrebe najrazličitijih profila gostiju.
Studio Young (max dve odrasle oosobe) je idealan za mlađe fleksibilnije putnike. Dizajniran mladalacki moderno, vibrantnih boja, zabavan i praktičan.
Studio Vintage (max tri odrasle osobe) nosi autentičnu romantičnu atmosferu Vrnjačke Banje prošog veka. Idealno za romantično ljubavno gnezdo. Pomoćni ležaj ga čini praktičnim rešenjem za smeštaj tri osobe.
Apartman sa odvojenom spavaćom sobom Chic (max pet odraslih osoba) nudi vrhunski doživljaj savremeno dizajniranog komfora. Odličan za prijatelje, mlađe i starije parove koji žele veći komfor i porodice. Sklopivi i prenosivi singl krevet omogućava fleksibilno korišćenje prostora.
Apartman sa odvojenom spavaćom sobom Elegant (max pet odraslih osoba) je osmišljen kao topao, praktičan i komforan smeštaj, idealan za porodice, ali i sve ostale koji žele veći komfor na putovanju.
Svi gosti imaju na raspolaganju dvorište sa baštenskim stolom sa klupama i ligeštulima, kao i BESPLATAN PARKING.
Smeštajne jedinice su potpuno opremljene za duže boravke i sve imaju zasebno kupatilo, potpuno opremljenu kuhinju (apartmani sa odvojenom spavaćom sobom imaju i rernu), klima uređaj, flat screen TV sa kablovskim kanalima, BESPLATAN WI-FI, fen, pribor za peglanje, besplatan krevetac na zahtev za decu do dve godine, osnovne kozmetičke artikle, osnovni pribor za održavanje higijene apartmana. Dodatne peškire možete dobiti na zahtev, kao i promenu posteljine. Uslugu pranja i sušenja veša možete dobiti uz doplatu.
Mi smo tu da vam rešimo svaku nedoumicu i doprinesemo da se osećate opušteno.
Dobro došli!

 • WI_FI
 • CATV
 • Klima
 • Parking

 • Telefon

  060 603 133 0

     POZOVITE

 • Adresa

  Vrnjačka Banja

  na 600 m od centra

  Naselje

  Raj

 • Latituda i longituda

  43° 37' 11.558'' N & 20° 54' 0.745'' E

 • Cena smeštaja

  od 18 do 32 eura


Lokacija apartmana u Vrnjačkoj Banji