Restoran sa konačištem Vir

Restorani u Vrnjačkoj Banji - Restoran sa konačištem Vir
Doček Nove 2020. godine

SVECANI DOCEK- NEOGRANICENO PICE, SVECANA VECERA ( 3 GANGA ) 4200 dinara TRODNEVNI ARANZMAN (svecana vecera 31.12., neograniceno pice, poklon iznenadjenja, Novogodisnja lutrija, iznenadjenje u ponoc), svecana vecera 01.01.2020. Aranzman je na bazi polupansiona (dorucak i vecera svakog dana). 12400 dinara po osobi Specijalna ponuda za rane rezervacije CENA ARANZMANA 11500 dinara!! CETVORODNEVNI ARANZMAN Obuhvata trodnevni + 1 dan polupansiona Cena po osobi- 14200 dinara Specijalna ponuda za rane rezervacije 12700 dinara!! SVECANI DOCEK U RESTORANU Neograniceno pice, svecana vecera u 3 ganga Cena po osobi 4200 dinara!


Opis restorana

Restoran sa konačištem "Vir" je smešten na jednoj od najlepših lokacija u Vrnjačkoj Banji, na obali Vrnjačke reke, na stotinak metara od termomineralnog izvora Snežnik, nedaleko od Olimpijskog bazena na samom putu za Goč. Kao takav predstavlja idealno mesto za uživanje u vrelim letnjim danima i savršen predah u zimskim izletima na planinu Goč.
Restoran prijatnog ambijenta raspolaže sa 80 mesta u zatvorenom delu. Takođe raspolaže i sa velikom letnjom baštom na obali reke i sa sopstvenim ribnjakom pastrmke.
Restoran pruža još i usluge pansionske ishrane, organizovanja proslava i poslovnih skupova.
Vrhunska nacionalna i internacionalna kuhinja, specijaliteti kuće, bogata vinska karta su osnovne karakteristike restorana Vir.
Velika ponuda rečne i morske ribe: pastrmka, skarpina, smuđ, som, lignje.....

Specijaliteti

Pileći toranj "Vir", punjeni file, biftek, pastrmka, puerto moun


Izdvajamo iz ponude

Pileći toranj "Vir", punjeni file, biftek, pastrmka, puerto moun


Objekti u blizini

Izvor mineralne vode Snežnik, Olimpijski bazenKontaktirajte nas

 • Telefon

  064 5000 490

 • Adresa

  Miška Erčevića bb

  na 500 m od centra

 • Latituda i longituda

  43° 36' 28.084'' N & 20° 53' 33.479'' E


Lokacija restorana u Vrnjačkoj Banji


Mapa Vrnjačke Banje Pregled liste restorana