SUNNY HILL apartmani i aqua park

Apartmani u Vrnjačkoj Banji - SUNNY HILL apartmani i aqua park


Opis smeštaja

Sunnz Hill apartmani i akva park se nalaze na 800 m od centra Vrnjačke Banje u naselju Sunčani breg.
Ovaj luksuzni opremljen objekat pruža mogućnost savršenog odmora i okupljanja poslovnog i turističkog sveta. Ukoliko poželite za svega desetak minuta lagane šetnje, uz kratak predah i divljenje zamku Belimarković, pored koga obavezno morate proći, stižete do centra zbivanja najvećeg banjskog turističkog centra Srbije.
Sunny Hill poseduje luksuzne dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne smeštajne jedinice, ukupnog kapaciteta od 30 ležajeva. Apartmani su opremljeni nameštajem vrhunskog kvaliteta. Pored kuhinje, frižidera, gostima objekta je na raspolaganju i plazma TV sa kablovskom televizijom, individualni klima uređaj, internet priključak, magnetni ključevi za ulazak u jedinicu. Svaku jedinicu krasi umetnička slika poznatih umetnika. Prostrani apartmani objekta Sunny Hill gostima pružaju izuzetan komfor i udobnost.

Kompleks Sunny Hill poseduje dva bazena za decu i odrasle i veoma atraktivni aqua park sa dodatna dva bazena i ukupno šest tobogana (za decu i odrasle). Sunny Hill aqua park poseduje i zonu odmora sa ležaljkama i suncobranima kao i veoma atraktivni otvoreni bar gde se tokom prepodneva organizuje doručak za goste objekta.

Kompleks poseduje i obezbeđen parking prostor, dvorište sa sadržajima za decu (ljuljaške, klackalice). Pored bazena I aqua parka, Sunny Hill poseduje I veoma moderan spa centar sa turskim kupatilom, velikim whirpool-om za maksimalno osam osoba, tepidarijumima,saunama, masažnim delom I drugim sadržajima.

Sunny Hill je svakako jedan od najluksuznijih objekata u ovom delu Srbije koji veoma podseća na elitne komplekse na obali Mediterana.

Objekti u blizini

800 m od centra Vrnjačke Banje


  • WI_FI
  • CATV
  • Klima
  • Parking
  • Restoran
  • Bazen
  • Wellness


Lokacija apartmana u Vrnjačkoj Banji


Mapa Vrnjačke Banje Pregled liste apartmana