Seoska kuća Brežuljak

Vile u Vrnjačkoj Banji - Seoska kuća Brežuljak


Opis smeštaja

Kuća se nalazi u Gornjem Gračacu, na brežuljku nadomak Vrnjačke Banje. Udaljenos od centra Vrnjačke Banje je 6,5 km.
Kuća se nalazi na čistini. Pogled je jako lep sa jedne strane kuće je ka Goču a sa druge strane proteže se do Gledićkih planina.
Pozicija smeštaja je zaista dobra, obzirom da boravite u savršenom miru a Vrnjačka Banja i letnja gužva su vam na dohvat ruke.
Jedina crkva Svetog Save u Raškom okrugu iz XII veka sa izuzetno lepim freskopisem i dvorištem je na 2,5 km od kuće, do nje se može prošetati pešačkom stazom pored ogromne plantaže borovnica.
Stara seoska kuća, sa okućnicom i ogromnim, lepo uređenim dvorištem. Unutrašnjost je renovirana. Poseduje u prizemlju dnevni boravak, kuhinju, trpezariju i kupatilo. U dnevnom boravku su trosed i dvosed na rasklapanje. Na spratu se nalaze tri spavaće sobe. Jedna sa francuskim ležajem, jedna sa dva singl ležaja i poslednja je sa trosedom na rasklapanje.
Svi ležajevi su izuzetno udobni (dušeci su novi). Kuhinja poseduje sve potrebne elemente, kao i kompletno posuđe, krpe i svu potrebnu opremu. U dnevnom boravku se nalazi TV bez kablovskog priključka, dakle ima oko 30 kanala, u koje su ubrojani svi sa nacionalnom frekvencijom. Takođe je gostima na raspolaganju radio. Prizemlje je zidano od kamena, zidovi su izuzetno debeli, tako da klima uređaj u letnjim mesecima nije potreban. Gostima su na raspolaganju daska za peglanje i pegla, peškiri i posteljina.
Akcenat bih posebno stavila na dvorišni prostor i okućnicu. Na raspolaganju su Vam ljuljaška za odrasle, ljuljaška za decu, mali dečiji bazen, ležaljke za sunčanje kao i letnjikovac ispred same kuće. Takođe je ozidano mesto za roštilj, a postoji i pokretni roštilj koji Vam je takođe na raspolaganju.
Dvorište krasi cveće i prirodni hlad stabala, magnolije, jabuke...
Obzirom na blizinu velikom turističkom mestu kao što je Vrnjačka Banja, gosti dobiju spisak dostavljača brze hrane.
Brežučljak je prvenstveno predviđen za korišćenje u letnjim mesecima kada se maksimalno može iskoristiti dvorišni prostor.klapa
Brežuljak je na raspolaganju gostima od 20.04. do 31.10.2021 god.
Ukupan kapacitet ležajeva je 7. Cena je na upit, veći broj osoba i broj dana, cena je proporcionalno niža.
Kontakt telefon 064/161 33 98

 • Parking

 • Telefon

  064/161 33 98

     POZOVITE

 • Adresa

  Vrnjačka Banja, Gračac

  na 6500 m od centra

  Naselje

 • Cena smeštaja

  na upit, veći broj osoba i broj dana, cena je proporcionalno niža