Kondor Apartmani

Apartmani u Vrnjačkoj Banji - Kondor Apartmani


Opis smeštaja

Objekat spada u kategoriju banjskih vila sa izuzetno komfornim apartmanima i nalazi se u pešačkoj zoni u centru grada, u blizini svih aktivnih mineralnih voda, banjskog lečilišta, relevantnih turističkih znamenitosti (Most ljubavi... i slično), kao i restorana i kafića. Objekat je izgrađen 1937. godine, a kompletno renoviran 2022. godine. Parking je u sklopu objekta što povećava udobnost boravka. Apartmani su perfektno klimatizovani i prilagođeni udobnom boravku tokom svih meseci u godini. Kondor apartmani su izdvojena jedinica u sklopu preduzeća Kondor As d.o.o. koje posluje na ovim prostorima više od 30 godina.

Apartmani br. 1 i 2 se nalaze u visokom prizemlju zgrade. Poseduju odvojeno kupatilo i odvojene spavaće sobe sa bračnim krevetima. Apartmani su predviđeni za četiri osobe jer pored bračnih kreveta poseduju i trosede koji se mogu rasklopiti u ležaj za dve osobe.

Apartmani br. 3 i 4 se nalaze na prvom spratu zgrade. Poseduju odvojeno kupatilo i bračne krevete. Apartmani su predviđeni za tri osobe jer pored bračnih kreveta poseduju i trosede koji se mogu rasklopiti u ležaj za jednu osobu.

Svi apartmani su opremljeni WiFi mrežom, televizorima sa kablovskom, mini kuhinjama, peglama i daskama za peglanje, a na upit možete dobiti krevetac i stolicu za hranjenje za Vašu bebu / dete.

Pravila:
- Najkraća dužina boravka: 2 noćenja
- Rezervacija: najmanje 2 dana pred dolazak
- Prijavljivanje: od 13 do 16 č (ili po dogovoru)
- Odjavljivanje: od 09 do 11 č (ili po dogovoru)
- Pušenje: ZABRANJENO
- Ljubimci: ZABRANJENO
- Zabave i događaji: ZABRANJENO

 • WI_FI
 • CATV
 • Klima
 • Parking

 • Telefon

  060 33 77 990, 060 65 36 537

     POZOVITE

 • Adresa

  Nemanjina 28, Centar, iznad prodavnice bele tehnike ''Kondor As''

  na 30 m od centra

  Naselje

  Centar

 • Latituda i longituda

  43° 37' 16.814'' N & 20° 53' 31.159'' E

 • Cena smeštaja

  45e preko 3 noćenja, 50e do 3 noćenja


Lokacija apartmana u Vrnjačkoj Banji