Hotel MERKUR

Hoteli u Vrnjačkoj Banji - Hotel MERKUR


Doček Nove 2020. godineNajjeftiniji hotelski aranžmani u Vrnjačkoj Banji!

Važi do ponedeljka 30.decembra 12h
Za avansne uplate 100% aranžmana dobijate sniženje od 20% na postojeće cene. Tako je 3 dana u ½ sobi 22.560 din a u 1/1 sobi na prethodno sniženih 20% dobijate još 20% popusta, pa je sada cena za tri dana 14.430 din. Ovo su najeftiniji aranžmani u Vrnjačkoj Banji!
Uz smeštaj u samom centru banje, Merkur već tradicionalno organizuje dobru zabavu uz svečanu novogodišnju večeru i reprizu, a ove godine muzički program biće posebno atraktivan.
Dugogodišnji najtraženiji bend Dijamantske lige La Bombonjera, poznat je po svom muzičkom spektaklu, uz koreografije, kostime, saksofon i dj-a. Bend je za najluđu noć u Merkuru pripremio atraktivan muzički program za sve generacije.
Za gastronomski užitak na početku 2020. godine kreiran je specijalan meni koji kombinuje nacionalne i internacionalne specijalitete, uz all inclusive ponudu najkvalitetnijih domaćih pića. Nakon proslave goste u sobi čeka korpica voća.
A kako dobar provod zahteva i dobar odmor, aranžmani uključuju relaksaciju u bazenima sa mineralnom vodom i korišćenje Akva, Fitness i Wellness. Gosti mogu iz svoje sobe u bade mantilima, direktno iz svoje sobe doći do Akva centra i uživati u najvećem bazenu sa mineralnom vodom u Vrnjačkoj Banji i sauna parku.
Cena DOČEKA: 5.900 din REPRIZE: 4.000 din
Svi zainteresovani mogu se javiti i rezervisati na tel: 036/ 515 51 50, 515 51 41, 618 860.

Aranžmani uključuju:
- Doček Nove godine - svečana večera i piće all inclusive
- Repriza - svečana večera
- ishrana na bazi polupansiona
- ulaz u Akva i Fitnes centar
- korpica voća
- nagradna igra u novogodišnjoj noći - vaučeri
- ulaz u Wellness centar "Fons Romanus"
- (za aranžmane od 3 i više dana)


Opis smeštaja

Novi Merkur se nalazi u strogom centru Vrnjačke Banje, pored banjskog Šetališta - Promenade. Iako u samom centru, odiše mirom pa ga često zovu oazom mira.

U okviru objekta nalaze se Akva i Fitnes centar namenjeni potpunom opuštanju i postizanju dobre kondicije. Takođe gostima su na raspolaganju medicinske usluge, mala sala za seminare i prezentacije do 70 osoba, restoran (ishrana na bazi punog pansiona ili polu pansiona), Aqua centar Waterfall, Fitnes centar Merkur Gym i parking.

Gostima su na raspolaganju različite kategorije soba:

Milenijum sobe (jednokrevetne, dvokrevetne sa francuskim ležajem, dvokrevetne sa odvojenim krevetima) – opremljene: kupatilom, klimom, kablovskom televizijom, telefonskom linijom i pristupom internetu (ukupna površina 16,74m2). Milenijum soba je pogodna za 1 ili 2 osobe.

Superior – prostrane, komforne dvokrevetne sobe - opremljene: kupatilom, klimom, kablovskom televizijom, telefonskom linijom i pristupom internetu. (ukupna površina 28,38m2).

Premium sobe – ekskluzivne, prostrane - opremljene: kupatilom, klimom, kablovskom televizijom, telefonskom linijom i pristupom Internetu, sve u cilju komfora i kvaliteta tokom boravka.

Apartman je opremljen sa dnevnom i spavaćom sobom, mini-barom, sa 2 kupatila, klimom, kablovskom televizijom, telefonskom linijom i Internetom (ukpupna površina 34,3m2).

Rezidencija je luksuzno opremljena sa dnevnim boravkom sa kožnom garniturom, mini kuhinjom i trpezarijom, spavacom sobom, sa 2 kupatila sa đakuzijem, mini saunom, plazma TV-om, Internet priključkom, klimom (ukupna površina 61m2).

AKVA CENTAR VOTERFOL nazivaju mestom uživanja i harmonije.
U okviru ovog centra se nalazi bazen sa vodom temperature 28°C sa topovima za podvodnu masažu, Bodi džet-ovima, masažnim tuševima, gejzirom, virpulom. Takođe u ponudi su i tepidarijumimi (tople kamene klupe), Sauna-park i Aperitiv bar.

SPA CENTAR RIMSKI IZVOR je kombinacija velnes, spa i relaks usluga, savremenih estetskih procedura sa prirodnim faktorom lekovitih voda sa banjskih izvora.
O kvalitetu usluge u ovom spa centru govori činjenica da je dobitnik prestižne nagrade Balkan Spa Award u kategoriji best Medical Spa.

 • WI_FI
 • CATV
 • Klima
 • Parking
 • Restoran
 • Bazen
 • Wellness

 • Telefon

  +381 36 515 515 0, +381 36 618 860

 • Website

  www.vrnjackabanjamerkur.com

 • Adresa

  Bul. Srpskih ratnika 18

  na 10 m od centra

  Naselje

  Centar

 • Latituda i longituda

  43° 37' 20.114'' N & 20° 53' 42.205'' E

 • Cena smeštaja

  na upit


Lokacija hotela u Vrnjačkoj Banji


Mapa Vrnjačke Banje Pregled liste hotela