Biser Apartmani

Hoteli u Vrnjačkoj Banji - Biser Apartmani


Opis smeštaja

Podaci o kompaniji

Apartmani su osnovani 2013 god. i u svom sadržaju mogu da ponude 10 Lux apartmana studio tipa opremljeno za maksimum 2 osobe, 2 Lux apartmana studio tipa za maksimum 3 osobe, 1 Deluxe apartman sa odvojenom spavaćom sobom za maskimum 3 osobe, 1 Premium apartman sa dve odvojene spavaće sobe i dnevnim boravkom za maksimum 4 osoba, 1 President apartman sa dve spavaće sobe i dnevnim boravkom kao i veliku terasu sa spoljnim Đakuzijem sa pogledom na panoramu Vrnjačke Banje. Takođe u svojoj ponudi Apartmani Vam nude jedinstveni intimni Wellness Centar, Slanu Pećinu, Masaže.

Informacije o objektu

Evropski standardizovi objekat sa srcem i gostoprimstvom Balkana. Izuzetna lokacija koja odaje nestvaran mir, a sa druge strane veoma dobro pozicionirana u odnosu na čuvene istorijske lokalitete u gradu. Objekat koji je preporučljiv kako za odmor i relaksaciju tako i za poslovna putovanja. Dobrodošli....

Podaci o okolini

Deo grada na koji je osnovan naš objekat je u narodu poznat kao "Čajkino brdo". Ono predstavlja kako istorijski spomenik grada tako i deo same istorije našeg naroda. Naime u podnožju brda se nalaze tuneli i prostorije u kojima je bila baza Nemačke vojske za vreme II Svetskog rata. Takođe na ovom brdu je pozicioniran Amfiteatar Centra za kulturu kao i Crkva Presvete Bogorodice.

  • WI_FI
  • CATV
  • Klima
  • Parking
  • Wellness


Lokacija hotela u Vrnjačkoj Banji