Studio apartmani PERON 11 VB

Apartmani u Vrnjačkoj Banji - Studio apartmani PERON 11 VB


Opis smeštaja

Smeštaj Peron 11 VB se nalazi na par minuta hoda od pešacke zone, ns izuzetnoj lokaciji za istraživanje banjskih atrakcija, znamenitosti naseg grada, šetnju po banjskim parkovima ili uživanje u lokalnim restoranima i kafićima, privatnim i gradskim bazenima, Spa i Wellness centrima.
Svi naši studiji, različitih kapaciteta, su moderno dizajnirani i opremljeni sa pažnjom, kako bi Vam pružili najbolji mogući boravak, ugodnost i komfor.


1. TROKREVETNI STUDIO – TIP 1
Naš trokrevetni studio je savršen za porodice ili grupe prijatelja koji traže zajednički smeštaj u Vrnjačkoj Banji. Ovaj prostrani studio ima francuski krevet i dva singl kreveta u odvojenoj sobi, klima uređaj, besplatan Wi-Fi, LCD televizor sa kablovskim kanalima, mini-bar, čajnu kuhinju i kupatilo sa tuš kabinom i toaletnim priborom.
Cena izdavanja je 6.250 din.

2. DVOKREVETNI STUDIO – TIP 2
Naš dvokrevetni studio je idealan za parove ili prijatelje koji žele da dele udoban smeštaj u Vrnjačkoj Banji. Ovaj elegantan studio ima jedan francuski krevet i pomocni lezaj, klima uređaj, besplatan Wi-Fi, LCD televizor sa kablovskim kanalima, mini-bar, čajnu kuhinju i kupatilo sa tuš kabinom i toaletnim priborom.
Cena izdavanja je 5.250 din.

3. JEDNOKREVETNI STUDIO – TIP 3
Naš jednokrevetni studio je savršen izbor za solo putnike koji traže udoban smeštaj u centru Vrnjačke Banje. Ovaj moderno dizajniran studio ima jedan udoban francuski krevet, klima uređaj, besplatan Wi-Fi, LCD televizor sa kablovskim kanalima, i kupatilo sa tuš kabinom i toaletnim priborom.
Cena izdavanja je 3.550 din.

4. JEDNOKREVETNI STUDIO – TIP 4
Naš jednokrevetni studio je savršen izbor za solo putnike koji traže udoban smeštaj u centru Vrnjačke Banje. Ovaj moderno dizajniran studio ima udobnu sofu na razvlačenje, klima uređaj, besplatan Wi-Fi, LCD televizor sa kablovskim kanalima, i kupatilo sa tuš kabinom i toaletnim priborom.
Cena izdavanja je 2.650 din.

RADIMO SA VAUČERIMA.

 • WI_FI
 • CATV
 • Klima
 • Parking

 • Telefon

  060 613 00 32

     POZOVITE

 • Website

  https://peron11vb.rs/

 • Adresa

  na 300 m od centra

  Naselje

  Kružni tok

 • Latituda i longituda

  43° 37' 30.347'' N & 20° 53' 56.187'' E

 • Cena smeštaja

  tip 4 - 2.650 din, tip 3 - 3.550 din, tip 2 - 5.250 din, tip 1 - 6.250 din.


Lokacija apartmana u Vrnjačkoj Banji