Reklama smeštaja u Vrnjačkoj Banji

Cilj portala vrnjackabanjasmestaj.rs

Portal Turizam Vrnjačke Banje je razvijen u cilju objedinjavanja bogate ponude Vrnjačke Banje na jednom mestu. Koriščenje Interneta u reklamiranju turizma je odavno postalo nezaobilazan put do gosta, pa stoga je naš cilj da raznovrsnu ponudu Vrnjačke Banje sakupimo u jednu celinu.

Reklama smeštaja

Najveća baza smeštaja u Vrnjačkoj Banji

Ukoliko ste vlasnik hotela, apartmana, izdajete sobe za posetioce ili posedujete ugostiteljski objekat bilo koje kategorije na ovom portalu možete na najbolji način promovisati svoje usluge. Vaša reklama će sadržati sve podatke o ponudi koju gostima nudite od osnovnih podataka do opisa pratećih sadržaja i objekata u blizini, kao i više fotografija. Na taj način će Vaša ponuda biti prikazana u najboljem svetlu. Kako bi slika o Vašem objektu bila potpuna, nudimo Vam mogućnost kreiranja mape i postavljanje video zapisa snimljenog u Vašem objektu.

baza smeštaja

Sa zadovoljstvom se možemo pohvaliti najvećom bazom smeštaja u Vrnjačkoj Banji. Ova baza broji preko 200 smeštajnih objekata. Ova bogata ponuda smeštaja, moderan dizajn, preglednost oglasa, funkcionalne pretrage smeštaja po ceni, tipu i naselju gde se nalazi smeštaja čine sajt najposećenijim sajtom Vrnjačke Banje (2000 jedinstvenih poseta u toku dana u sezoni).

Kontaktirajte administratora portala

Mali i besplati oglasi

Pružamo Vam mogućnost da sami postavite svoj oglas koji će biti objavljen odmah. Pre nego što krenete sa postupkom postavljanja malog oglasa neophodno je da se registrujete. U nastavku je link do stranice za logovanje.

Registrujte se i postavite besplatan oglas       LogIn stranica (ako ste već registrovani)